Administratie | Onze diensten | Financieel Geregeld

Administratie

Jouw administratie helemaal of gedeeltelijk uit handen geven

Voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen met betrekking tot zijn administratie. De ene ondernemer wil alles zo veel mogelijk zelf doen. Terwijl de andere ondernemer zich volledig wilt focussen op zijn eigen werkzaamheden en daarom het liefst zijn hele administratie uit handen geeft. Voor beide soorten ondernemers en alle andere varianten ondernemers, biedt Financieel Geregeld een oplossing.

Tijdens het vrijblijvende oriëntatiegesprek bepalen wij samen wat de beste oplossing voor jouw onderneming is. Zo is het mogelijk om alleen de jaarrekening uit te besteden, maar kun je ook alles aan ons overlaten. Wij kunnen jouw administratie wekelijks, maandelijks of per kwartaal bijhouden. Dit doen wij bij ons op kantoor of als dat wenselijk is, bij jou op locatie.

Boekhoudpakketten

Wij gebruiken E-boekhouden voor de meeste administraties. Dit is het best beoordeelde boekhoudpakket van Nederland met een scherpe prijs. Daarnaast gebruiken wij ook andere boekhoudpakketten zoals Exact Online en Snelstart.

Kom in contact.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Twijfel dan vooral niet en neem direct contact op.

Neem contact op

Volledig geregeld

All-in pakket

Financieel Geregeld heeft een all-in pakket samengesteld voor de ondernemer die zijn volledige administratie uit handen wilt geven. Met behulp van dit pakket wordt jij zoveel mogelijk ontzorgt. Heb jij liever een pakket op maat of wil je liever dat wij op regiebasis werken? Beide opties zijn mogelijk en bespreken we tijdens ons oriëntatiegesprek.

All-in pakket Financieel Geregeld
Het verwerken van jouw financiële administratie.
Het op tijd verwerken van jouw periodieke btw-aangiften.
Een dashboard met inzicht in jouw administratie.
Het opstellen van jouw jaarrekening.
Het opstellen en indienen van jouw en/of jouw partners aangifte inkomstenbelasting.
Het controleren van jouw belastingaanslagen.
Jaarlijks een adviesgesprek.

Jouw financiële hulp

Adresgegevens
  • Financieel Geregeld
  • Hertespoor 45
  • 3772 SG Barneveld
  • Nederland
Gegevens
  • BTW NL864418115B01
  • IBAN NL66 RBRB 8836 8856 67
  • KVK 87825929